Fudbal

Premijer liga BiH: Feđa Dudić ostaje trener FK Velež

Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež iz Mostara nije prihvatio ostavu Feđe Dudića, trenera prvog tima

Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež iz Mostara nije prihvatio ostavu Feđe Dudića, trenera prvog tima, koju je podnio juče nakon domaćeg poraza u 15. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine od Radnika iz Bijeljine, rezultatom 1:2, javlja Anadolu Agency (AA).

”Danas je zasjedao Upravni odbor FK Velež, na kojem je donesena odluka da se ne prihvata ostavka Dudića, čovjeka koji je donio veliki doprinos u proteklom periodu te koji je jedan od najzaslužnijih što su Rođeni nakon 33 godine izborili plasman u jedno od evropskih takmičenja. Upravni odbor će u narednom periodu raditi na pronalaženju adekvatnih rješenja kako bi se klub što prije izvukao iz rezultatske krize, za koju smo mišljenja kako je samo prolazna kriza te da ova ekipa ima kvalitetu da se iz iste izvuče u narednom periodu”, saopštili su danas iz FK Velež.

Fudbaleri Veleža poslije 15. kola u Premijer ligi Bosne i Hercegovine zauzimaju tek 10. mjesto sa 13 bodova, dva više od Posušja i tri u odnosu na posljednjeplasirani Radnik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh