Fudbal

Ermin Zec: “Vjerujem da ćemo protiv Zrinjskog odigrati dobru utakmicu i ostvariti pobjedu”

Mi ćemo sve učiniti da postignemo pogodak ili dva, te da dođemo do pobjede koja nam je prijeko potrebna, rekao je napadač kluba s Grbavice.

Ermin Zec - FKZ.BA

– Drago mi je da sam zdrav jer mi je to izgleda najteže, da uhvatim kontinuitet i da budem zdrav, rekao je Zec i dodao:

– Napokon jesam… Igrao sam posljednju utakmicu, prije toga sam igrao u Posušju i Banjoj Luci. Drago mi je zbog toga. Nismo bili na nivou u posljednje dvije utakmice, a u ponedjeljak igramo kod kuće. Bit će teška utakmica, oni su prvi na tabeli, primaju malo golova, ali mi igramo pred našim navijačima i vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti pobjedu. Igraju dobro, gledao sam ih u Kupu protiv Slobode, stvarno daju malo prostora protivniki. Mi ćemo sve učiniti da postignemo pogodak ili dva, te da dođemo do pobjede koja nam je prijeko potrebna.

Utakmica Željezničar – Zrinjski na programu je u ponedjeljak od 18 sati. Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice od 9.30 sati, prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh