Fudbal

Mama ponovno stvara probleme? Želi spriječiti brak između Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez?

Njezinu navodnu izjavu podržale su i njegove sestre Elma i Lilliana Katia, ali i brat Hugo. No, ovo nije prvi put kako kruže priče da je opasna mama kumovala prekidu veze

Cristiano Ronaldo i majka - Faktor.ba

Za sve je kriva mama? Tako barem tvrdi blizak prijatelj legendarnog nogometaša Cristiana Ronalda koji je za španjolske medije otkrio kako majka slavnog sportaša, Dolores Aveiroa, ponovno radi probleme.

Naime, u intervjuu je otkrio kako osebujna Dolores na sve načine pokušava spriječiti vjenčanje svog sina i influencerice Georgine Rodriguez.

Kao razlog naveo je brigu oko financije, točnije, Ronaldova majka navodno je izjavila kako je poznata influencerica s njezinim sinom u vezi isključivo zbog novca. prenosi “RTL“.

Njezinu navodnu izjavu podržale su i njegove sestre Elma i Lilliana Katia, ali i brat Hugo. No, ovo nije prvi put kako kruže priče da je opasna mama kumovala prekidu veze

Naime, ona je, pišu strani mediji, glavni razlog zbog kojeg su Ronaldo i ruska manekenka Irina Shayk prekinuli dugogodišnju vezu.

Šuškalo se kako je ona odbila doći na proslavu rođendana njegove majke te ih je to odvojilo, a izvor blizak Daily Mailu rekao je: “Cristiano je htio iznenaditi svoju majku s obzirom da je s Irinom proveo Božić u Dubaiju, a zato je s majkom htio biti za njen rođendan. Irina nije htjela ići s njim”.

“Irina je svašta govorila te je Ronaldo stao na stranu majke. To je bila kap koja je prelila čašu jer ionako se unazad nekoliko mjeseci nisu dobro slagali”, dodao je izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh