Fudbal

Antonio Conte poslao poruku Thomasu Tuchelu koja se ‘čula’ od Torina do Londona

Antonio Conte je od Romelua Lukakua napravio pravu zvijer, a da li je njegovim putem nastavio i Thomas Tuchel?

Antonio Conte - Cricketsoccer.com

Italijan je učinio sve da dovede Lukakua u Inter, ali je njegovim odlaskom i Belgijanac shvatio da je potrebno da krene dalje. Lukaku se ovog ljeta vratio u Chelsea za 115 miliona eura, ali još uvijek ne pruža one partije kakve je pod palicom Antonija Contea.

Nakon pobjede Juventusa nad Chelseajem, Conte je kao gost na televiziji Sky Sport Italia rekao da do sada Tuchel nije pokazao da zna da koristi Lukakua kako je potrebno.

– Ako imate centralnog napadača kao što je Lukaku, onda je potrebno da znate da ga koristite, a ja mislim da Chelsea još uvijek nije shvatio kako to da učini. Ako pronađu način da ga koriste, onda će Chelsea biti tim koji će moći da pobijedi sve u Ligi prvaka, rekao je Conte, prenosi Sport1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh