Fudbal

Mbape se žalio na Nejmara: Meni ovako nikad ne dodaje

Aludirao na asistenciju Brazilca za gol Drakslera.

Trenutak kada se Mbape požalio Gaju - Screenshot

Pariz Sen Žermen je došao do osme uzastopne pobjede u francuskoj Ligi 1 nakon što je sinoć savladao Monpelje sa 2:0. Međutim, uprkos dominaciji na startu sezone, nije sve idealno u ekipi Maurisija Poketina (Mauricio Pochettino).

U timu prepunoj zvijezda je bilo i za očekivati da će doći do sudaranja ega. Tako je bilo i sinoć kada je kamera uhvatila nezadovoljnog Kilijana Mbapea (Kylian Mbappe) koji se požalio svom saigraču Idrizi Gaju (Idrisse Gaye) kako mu Nejmar nikad ne dodaje takve lopte, aludirajući na asistenciju Brazilca za gol Juliana Drakslera (Draxler).

Njemački fudbaler je u igru ušao u 88. minuti umjesto Mbapea, a samo minut po ulasku na teren postigao je gol. Mbape se potom požalio svom saigraču, a francuska zvijezda nije jedina nezadovoljna u PSG-u. Navodno postoje špekulacije da Đanluiđi Donaruma (Gianluigi Donnarumma) želi napustiti klub, prenosi Avaz.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh