Fudbal

Iz Turske stigla loša vijest, neće se dopasti ni selektoru Ivaylu Petevu

Miralem Pjanić neće igrati protiv Ajaxa u Ligi prvaka, nakon što je zbog povrede izašao iz igre u 31. minuti utakmice Altay – Besiktas (2:1).

Miralem Pjanic - Twitter

Sergen Yalcin, trener istanbulske ekipe, objavio je lošu vijest, koja se neće dopasti ni selektoru BiH Ivaylu Petevu.

“Batshuayi, Larin i Rosier će se vratiti za utakmicu s Ajaxom, možda i Necip. Montero neće. Ne vjerujem i da će Pjanić. Ništa ne možemo uraditi, moramo naći rješenje“, kazao je Yalcin.

Trener Besiktasa u velikim je problemima bio i prije utakmice jer je zbog 12 povrijeđenih igrača u roster morao uvrštavati i fudbalere iz mlađe selekcije.

Među povrijeđenim fudbalerima Bešiktaša su i Domagoj Vida, Mehmet Topal, Necip Uysal, Georges-Kevin NKoundou, Francesco Montero, Michy Batshuayi, Cyle Larin, Rachid Ghezzal i Welinton.

Pjanićeva povreda je loša vijest i za reprezentaciju BiH koju uskoro očekuju veoma važni mečevi kvalifikacija, ali više o ozbiljnosti povrede će se znati nakon ljekarskih pregleda. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh