Fudbal

Ronaldova majka ima samo jednu želju prije smrti, želi ga vidjeti u voljenom klubu

Majka Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro, izjavila je da prije smrti ima samo jednu želju, a to je da vidi kako njen sin ponovo igra u dresu Sportinga iz Lisabona.

Cristiano Ronaldo i majka - Faktor.ba

Nakon što je iz Real Madrida prešao u Juventus, a nedavno se iz redova Bianconera vratio se u Manchester United, peterostruki osvajač Zlatne lopta karijeru bi mogao okončati u voljenom klubu.

Barem je takva želje njegove majke s kojom ima poseban odnos, a nema sumnje da će je Ronaldo pokušati ispuniti ukoliko se za to ukaže prilika.

“Već sam rekla svom sinu da ga želim vidjeti kako igra za Sporting prije nego što umrem. Ako se on pak ne vrati, neka ga naslijedi njegov sin Cristianinho, koji igra bolje nego Cristiano”, izjavila je Ronaldova majka za portugalski list Record, dodavši:

“Cristiano je učitelj svome sinu i san mi je vidjeti ih zajedno u Sportingu.”

Dolores Aveiro tvrdi da je od početka samo prelazak u Manchester Nited bio opcija, iako se špekulisalo da je na pragu prelaska u City. prneosi “Klix“.

“U medijima se pričalo o Manchester Cityju, ali rekao mi je: Mama, ne brini šta govore, jer ja idem u United.”

Ronaldo (36) je potpisao dvogodišnji ugovor s Manchester Unitedom i bit će zanimljivo vidjeti da li će karijeru okončati na Old Traffordu ili će se odlučiti za povratak u domovinu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh