Fudbal

Bivši ‘Rođeni’ i Željin defanzivac poslao jaku poruku: “Željo u srcu, Velež do groba!”

Čestitke Željezničaru za 100. rođendan dolaze sa svih strana svijeta.

Sanin Pintul

Iz Švicarske se oglasio nekadašnji Željin stoper i reprezentativac BiH. Malo je koji “stranac” u kraćem periodu ostavio dublji trag na Grbavici, pišu “Sportske“.

Pintul je noseći Željin dres ostvario inostrani transfer u Brazil. Već dvadesetak godina živi u Bernu. Pred kraj karijere uspješno je nastupao za Young Boys.

Inače, Pintul je Veležovo dijete, igrao je za Rođene od pionira do seniora. S juniorima je osvojio jugoslovenski kup. Posjeduje profi trenersku licencu.

U video prilogu koji se nalazi ispod teksta poslušajte šta Sanin Pintul kaže za svoja dva najdraža kluba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh