Fudbal

Miralem Pjanić: Ovaj tim je spreman za Ligu prvaka

– Kad sam izašao s terena gledao sam navijače, a ne utakmicu, rekao je naš veznjak nakon debija za Bešiktaš.

Miralem Pjanić - Twitter

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić, nakon odličnog debija za Bešiktaš u kojem je upisao asistenciju u pobjedi nad Jeni Malatijasporom, govorio je o Bešiktašu, navijačima i Ligi prvaka koja čeka Turke sljedeće sedmice.

Sretan sam i uzbuđen i osjećam se jako zbog podrške koju su mi dali moji saigrači. Nevjerovatno je biti u Turskoj, u Istanbulu i biti sa ovim nevjerovatnim navijačima, rekao je Pjanić.

Utakmica, kaže Pjanić, nije bila laka i pored pobjede 3:0.

Nismo očekivali da će biti lako, ali olakšali smo. Odredili smo tempo. Liga prvaka je već druga nivo, ali mogu reći da Bešiktaš ima sve što je potrebno da se igraju takve utakmice, rekao je naš veznjak kojeg su impresionirali navijači.

Kad sam izašao s terena gledao sam navijače, a ne utakmicu. Pokazuju mi veliku ljubav i tu ljubav im želim vratiti, zaključio je Pjanić, prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh