Fudbal

Hasan Salihamidžić u Bayern dovodi jednog od najsvestranijih fudbalera Bundeslige?

Bayern Munchen je RB Leipzigu uzeo supertalentovanog stručnjaka Juliana Nagelsmana, a u finišu ovog prelaznog roka i kapitena Marcela Sabitzera.

Hasan Salihamidžić - Twitter

Bavarci su im napunili kasu sa 82.500.000 eura, ali su u isto vrijeme vrlo vjerovatno izbacili iz trke za titulu, barem ove sezone. Sada bavarski gigant želi još jednog fudbalera RB Leipziga, a u pitanju je Austrijanac Konrad Laimer.

Riječ je o jednom od najsvestranijih fudbalera Bundeslige i prema tome je dosta sličan Davidu Alabi, samo što osim sredine terena uspješno pokriva i desnu stranu terena. U RB Leipzig je došao za samo 7.000.000 eura iz bratskog Salzburga, a cijena mu je narasla i sada je blizu 30.000.000.

Zbog mogućnosti da igra na više pozicija u Minhenu su ovog momka označili kao ozbiljnu metu, ali nije bilo vremena za realizaciju posla ovog ljeta, tako da je pred našim Hasanom Salihamidžićem još jedan novi zadatak, piše SCsport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh