Fudbal

Ivaylo Petev: Dobrim pristupom utakmici protiv Kazahstana do sva tri boda

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Ivaylo Petev izjavio je danas pred sutrašnju utakmicu protiv Kazahstana da je riječ o čvrstoj i agresivnoj ekipi, zbog čega je važno imati dobar pristup utakmici kako bi osvojili sva tri boda.

Ivaylo Petev - SCsport.ba

Na pres-konferenciji koja je održana na Ilidži istakao je da je siguran da su svi bh. reprezentativci spremni, a on će dati sve od sebe da sutra pobijede.

Moramo biti strpljivi i pametni svih 90 minuta kako bi iskoristili svaku šansu koja se ukaže – poručio je Petev.

Dodao je da će početni sastav odrediti sutra jer večeras imaju još jedan trening nakon kojeg će biti poznato ko je sve na raspolaganju za utakmicu.

Golman bh. reprezentacije Ibrahim Šehić naveo je da selekcija Kazahstana ima dobre igrače i trenera, te da bh. tim sutra očekuje teška utakmica.

Najavio je da će reprezentacija BiH pokušati što ranije doći u vodstvo kako bi osvojili važna tri boda za nastavak kvalifikacija, prenosi Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh