Fudbal

Miralem Pjanić s tespihom u rukama snimio reklamu za svoj novi klub Bešiktaš

Turski prvak Bešiktaš i dalje ponosno reklamira svoj posljednji transfer u kojem su u svoje redove doveli reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića.

Miralem Pjanić

Naš veznjak je prije dva dana doputovao u Istanbul gdje je potpisao ugovor s klubom, a za kratko vrijeme provedeno u Turskoj uspio je snimiti i video koji je objavio Bešiktaš na svojim društvenim mrežama, prenosi “Klix“.

Na videu se Pjanić vozi automobilom, a nakon što se zaustavio s tespihom u rukama zagonetno je na turskom jeziku poručio: “Daj mi jednu srednje slađu kafu, majstore”.

Odmah nakon potpisa ugovora i obaveza koje je imao u Istanbulu, Pjanić se vratio u Sarajevo gdje je nastavio s pripremama za utakmicu reprezentacije BiH protiv Kazahstana.

Sinoćnji prijateljski susret Zmajeva protiv Kuvajta posmatrao je s tribina stadiona Bilino Polje, a očekuje se kako će u utorak biti u startnoj postavi BiH protiv Kazahstana.

Inače, za Bešiktaš bi mogao debitovati već u subotu kada turski prvak na svom stadionu dočekuju ekipu Malatyaspora.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh