Fudbal

Miralem Pjanić stigao u Istanbul i odmah otišao na ljekarski pregled

Miralem Pjanić sletio je u Istanbul, a uskoro bi trebao biti predstavljen kao fudbaler Bešiktaša.

Miralem Pjanić - SPORX

Fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, kako je ranije Faktor najavio, nešto prije 20 sati sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu poletio je prema Turskoj, a kako javlja TRT Sport naš veznjak stigao je na odredište.

– Avion sa Miralemom Pjanićem sletio je na aerodrom Sabiha Gokcen – objavio je turski novinar Tuna Akdemir na svom Twitter profilu, dodavši kako se Pjanić odmah uputio u bolnicu na ljekarske preglede.

Pjanić će do ponoći postati igrač Bešiktaša, jer turski klub do tada ima rok da prijavi ekipu za Ligu prvaka, a svakako na spisku će biti i naš veznjak. Reprezentativac BiH u Bešiktaš dolazi na jednogodišnju posudbu.

Zarađivat će kao i u Barceloni, a jdan dio plaće (2,25 miliona eura) plaćat će Bešiktaš, prenosi Faktor.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh