Fudbal

Ozil ismijava Artetu na Twitteru nakon današnjeg debakla Arsenala

Bivši njemački reprezentativac nije ostao u dobrom odnosu sa nekadašnjim saigračem i trenerom

Mesut Özil - Vijesti.ba

Bivši fudbaler Arsenala, a sada član Fenerbahčea Mesut Ozil iskoristio je debakl Arsenala protiv Mančester sitija (5:0) da na društvenim mrežama ismijava trenera “Topnika” Mikela Artetu prenosi “Avaz“.

“Topnici” ni u 3. kolu prvenstva nisu uspjeli doći do prvog boda, a onda se sa Bosfora javio bivši as Arsenala koji je od januara član turskog velikana. Arsenal je napustio zbog loše saradnje sa Artetom, koji ga se olako riješio, pa sada Ozil koristi priliku da mu se osveti.

Arsenal je u većini današnjeg susreta izgledao jako loše, odbrana je bila katastrofalna. Sve ono što je Arteta obećavao srediti, naglašavajući da se treba vjerovati procesu. Upravo je Ozil iskoristio frazu koju često upotrebljava španski trener.

– Vjeruj procesu, napisao je Ozil uz emotikon slomljenog srca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh