Fudbal

Premijer liga BiH / Sarajevo na Tušnju došlo do vrijedne pobjede nad Slobodom

Fudbaleri Sarajeva pobijedili su večeras u Tuzli ekipu Slobode sa 2:1, u prvoj utakmici šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

FK Sarajevo

Sarajevo je tako lideru na tabeli Slobodi nanijelo prvi poraz u sezoni te upisalo treću pobjedu u gostima, a ukupno četvrtu kojom se probilo ka vrhu tabele.

Gosti su poveli u 15. minuti golom Bodula, a na 2:0 povisio je Ramić u 47. minuti.

Pogodak za Slobodu postigao je Beganović u sudijskoj nadoknadi.

Drugi meč ovog kola večeras od 21 sat u Mostaru igraju Zrinjski i Tuzla City, piše “Fena”.

U nedjelju se sastaju Rudar – Borac (17.00), Radnik – Željezničar (19.00) i Široki Brijeg – Velež (21.00), dok je meč Leotar – Posušje odgođen za 25. august (17.00).


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh