Fudbal

Održana prva sjednica Upravnog odbora Radnika, sa optimizmom u nastavak sezone

Novi saziv Upravnog odbora Radnika održao prvu sjednicu.

Održana prva sjednica Upravnog odbora Radnika - SPort1

Fudbaleri Radnika nisu baš najbolje otvorili novu sezonu Premijer lige BiH, a od početka je bilo jasno da će bijeljinski tim imati probleme s obzirom na kasni početak priprema i finansijske i organizacijske nedostatke sa kojima se klub susretao.

Radnik je tek nedavno dobio novi Upravni odbor i tako su praktično odblokirani brojni zaustavljeni procesi, a večeras je nova uprava bijeljinskog kluba održala prvu sjednicu. Sjednica nije održana u punom sastavu i istoj nije prisustvovao Mladen Krstajić.

Njegov izostanak bio je opravdan, baš kao i izostanak još dva člana, a prisutni su istakli optimizam da će se Radnik konsolidovati i u nastavku sezone stabilizovati, te da će ekipa uspjeti da izbori opstanak na terenu.

Za to vrijeme, uprava će nastojati da riješi nagomilane probleme koji prate klub, a na današnjoj sjednici su donesene određene smjernice u kojem bi se pravcu Radnik trebao kretati u budućnosti, te će u skladu sa njima postupati u narednom periodu, prenosi “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh