Fudbal

Feđa Dudić: “Kako se nismo digli u pobjedama, tako ne smijemo potonuti u porazima”

Velež je nastavio lošu formu u domaćem prvenstvu ove sezone, a Rođeni su večeras poraženi na domaćem terenu do Slobode (0:2) u utakmici petog kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, što im je bio drugi poraz.

Feđa Dudić - SCsport.ba

Feđa Dudić, trener Veleža, istakao je da njegova ekipa ne smije potonuti nakon loših rezultata, a čestitao je Slobodi na zasluženoj pobjedi, prenosi “SCsport“.

“Ono što je bilo nesimptomatično za prošlu sezonu, sada se dešava. Jednostavno sve se tako sklopi da se namjesti, hajmo reći uroti… Ali, ne može se urotiti. Čestitam Slobodi na zasluženoj pobjedi. Dva puta su došli do gola i imali dva šuta u okvir gola – zabili dva. Nama je trebalo sedam-osam, nismo uspjeli zabiti nijedan, da se barem vratimo u igru”, rekao je Dudić, dodavši:

“Tako je, kako je. Moramo se dići iz ovoga. Bilo je lijepo u Evropi, kada smo prilazili AEK. Sada trebamo znati dići glavu i kada ne ide kako treba. Sreća je da konačno imamo sedam dana za odmor. Igrali smo 20 dana svaka tri dana. To je ostavilo umor. Probamo da rotiramo i odmorimo, ali šta je tu je. Idemo dalje. Kako se nismo digli u pobjedama, tako ne smijemo potonuti u porazima”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh