Fudbal

Pep Guardiola ponovo ruši engleski transfer rekord?

Tek su doveli Grealisha.

Pep Guardiola - Nezavisne.com

Tek što su doveli Jacka Grealisha za 100 miliona funti (117 miliona eura), iz Manchester Cityja su spremili ponudu za Harryja Kanea vrijednu između 130 i 150 miliona eura, kako bi u svoje redove doveli i napadača Tottenhama, i tako kompletirali dream team.

City još nije postigao dogovor sa Tottenhamom, ali vjeruje se da neće biti previše problema da se dvije strane “sretnu” po pitanju ovog transfera, s obzirom na to da će City kao početnu cifru Tottenhamu ponuditi 130 miliona eura, što nije daleko od onoga što gazda Tottenhama Daniel Levy traži.

Ostvari li se ovaj transfer, City će potrošiti oko 250 miliona eura na transfere dva igrača u samo jednom prelaznom roku, što dovoljno potvrđuje kakve su klupske ambicije i u narednoj sezoni, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh