Fudbal

Džeku na aerodromu dočekali novinari: Da li ću sutra biti u Trigoriji? Vidjet ćemo…

Edin Džeko je protekla dva dana odmarao u Dubrovniku, a njegov agent Alessandro Lucci radio je na transferu u Inter.

Edin Džeko - SCsport.ba

Dijamant je u predvečerje sletio u Rim, a na aerodromu su ga dočekali brojni italijanski novinari u potrazi za novim informacijama o prelasku u Inter, piše “SCsport“.

Pitali su ga da li će se sutra pojaviti u Trigoriji, u trening centru Rome, a on nije želio dati konkretan odgovor.

“Sad idem vidjeti djecu. Nisam ih vidio dvije sedmice zbog priprema u Portugalu. Da li ću biti sutra u Trigoriji? Vidjećemo. Korak po korak”, rekao je zagonetni Džeko.

Podsjetimo, svi pouzdani izvori javili su da je njegov transfer u Inter praktično gotova stvar, a sutra bi se Džeko trebao pojaviti na ljekarskim pregledima u Milanu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh