Fudbal

Dudić: Probat ćemo iskombinovati neki tim, izdanje kao protiv Rudara ne smijemo ponoviti

Ekipu Veleža nakon novog dobrog rezultata u Evropi i remija protiv Elfsborga u gostima (1:1), očekuju novi izazovi.

Feđa Dudić - Screenshot

U nedjelju će Rođeni gostovati ekipi Radnika u 4. kolu Premijer lige BiH, a utakmicu je najavio Feđa Dudić.

“Već danas trening i priprema za novu utakmicu. Možemo biti zadovoljni utakmicom protiv Elfsborga, pogotovo u defanzivnom dijelu, gdje smo limitirali Elfsborg na mali broj prilika. Posebno smo bili dobri u drugom poluvremenu, dok smo u prvom imali nekih grešaka”, rekao je Dudić.

Najavio je da će opet na teren morati izvesti kombinovani tim.

“U nedjelju imamo gostovanje Radniku i već su počele pripreme za tu utakmicu. probat ćemo da iskombinujemo neki tim. Napravit ćemo dobru ekipu i probati ostvariti dobar rezultat. Došli smo u Mostar s četvrtka na petak u 3 ujutro. Sigurno ćemo ići na pobjedu, iako je Radnik dobra ekipa koja je pokazala u duelu protiv Širokog da je ohrabrena”, kaže Dudić.

Istakao je za kraj i kako ekipa mora obratiti pažnju na ofanzivce Bijeljinaca.

“Imaju nekih potentnih igrača prema naprijed, na njih moramo obratiti pažnju. Moramo biti bolji u odnosu na Rudar i onakvo izdanje ne smijemo ponoviti”, zaključio je Dudić.

Utakmica Radnik – Velež igra se u nedjelju od 19 sati, prenosi “SCsport“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh