Fudbal

Feđa Dudić: U ponedjeljak ćemo igrati u kombinovanom sastavu

Put u Švedsku planiran je u srijedu, istog dana Mostarci će obaviti trening na Boras Areni (18 sati).

Feđa Dudić - Fena

Nakon senzacionalnog podviga u Atini i plasmana u treće pretkolo Konferencijske lige, fudbaleri Veleža nemaju previše vremena za odmor.

Već danas su trenirali, a u ponedjeljak ih očekuje utakmica trećeg kola m:tel Premijer lige BiH. U večernjem terminu (20 sati) ugostit će prijedorski Rudar na stadionu Rođeni.

Morat ćemo izvesti neki kombinovani sastav, jer moramo razmišljati i o utakmici protiv Elfsborga u četvrtak. Popričat ćemo malo i sa igračima, vidjeti ko može biti potpuno spreman. Jasno je da su se momci umorili od puta, a i meč protiv AEK-a je trajao 120 minuta. Sastav će diktirati i novi propis da dva igrača mlađa od 21 godine moraju biti u početnoj postavi. Ali, bez obzira ko bude igrao, mora dati maksimum jer naravno da idemo na pobjedu protiv Rudara, uz dužno poštovanje prema protivniku”, kaže trener Veleža Feđa Dudić.

Put u Švedsku planiran je u srijedu, istog dana Mostarci će obaviti trening na Boras Areni (18 sati). SCsport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh