Fudbal

Feđa Dudić: “Zadovoljni smo pobjedom, ali moramo biti tužni zbog povrede Radovca”

U posljednjoj utakmici prvog kola Premijer lige BiH Velež je na svom stadionu savladao ekipu Posušja rezultatom 2:0, ali trener Rođenih Feđa Dudić nije bio pretjerano oduševljen nakon meča zbog povrede veznjaka Samira Radovca.

Feđa Dudić - Fena

“Povrijedio se i ne znamo kakva je težina povrede. Moramo biti tužni jer je Radovac naš najbolji igrač. Nadamo se da neće biti duža pauza, ali Bože moj. Možda je to sudbina. Napravili smo dobru uvertiru za četvrtak i nadam se da ćemo dobro odigrati utakmicu protiv AEK-a”, rekao je Dudić najavljujući prvu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige protiv grčkog kluba, piše “Klix“.

Veležov trener je potom u izjavi za Arenu sport čestitao svojim igračima na zasluženoj pobjedi.

“Bilo je dosta dobrih stvari, ali i loših kad smo postigli gol te se nesvjesno povukli. Čestitke i Posušju. Vidi se da nisu slučajno tu i neće biti prolaznici. Momci hoće igrati, trener ima takav stil i imat će se šta pitati u ligi”, poručio je Dudić.

Naredni meč Velež igra u četvrtak na stadionu Grbavica protiv grčkog AEK-a u drugom pretkolu Konferencijske lige.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh