Fudbal

Davor Šuker: Cijeli svijet opet se divi Hrvatskoj

Naglasio je da je ”ponosan na karakter momčadi koja se vratila iz ponora”.

Davor Šuker - PIXSELL

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) istakao je da su mu emocije pomiješane poslije eliminacije od Španije u osmini finala UEFA EURO 2020, u jučerašnjem meču odlučenom u produžecima, rezultatom 3:5.

Naglasio je da je ”ponosan na karakter momčadi koja se vratila iz ponora”.

”Cijeli svijet nam se opet divi. Čestitke izborniku, stožeru i igračima. Odigrali smo još jednu spektakularnu utakmicu. Nažalost, sreća je u produžecima bila na strani Španjolaca, kojima čestitam na plasmanu u četvrtfinale. Završili smo nastup na UEFA EURO 2020, ali odlazimo uzdignuta čela. Pokazali smo karakter kad su svi mislili da je utakmica gotova. Posebno se zahvaljujem našim navijačima koji su stvarno bili fantastični i bodrili momčad tijekom cijele utakmice”, rekao je Šuker, prenosi Anadolu Agency (AA).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh