Fudbal

Nesuđeni bh. reprezentativac: Pogledajte kako je kćerka Harisa Seferovića bodrila svog babu

Švicarska je sinoć nakon penala pobijedila Francusku i plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Kćerka Harisa Seferovića - Screenshot

Švicarci su uspjeli napraviti senzaciju u Bukureštu jer su ih skoro svi otpisali u okršaju protiv aktuelnih prvaka svijeta.

Junak Švicarske bio je Haris Seferović koji je postigao dva gola. Iako su Francuzi u finišu meča vodili sa 3:1 do kraja su Seferović i Gavranović postigli po pogodak za 3:3 i odveli meč u produžetke.

U produžecima nije bilo golova, a nakon penala Švicarska je uspjela da pobijedi i plasira se dalje. Tragičar Trikolora bio je Kylian Mbappe koji je promašio posljednji penal.

U centru pažnje nakon utakmice našle su se supruga i kćerkica Seferovića, Amina i Inaya, koje su s tribina u Bukureštu pružale podršku napadaču Švicarske.

Njegova supruga Amina objavila je nekoliko Instagram storyja, a na jednom od videa čuje se kako Inaya zove napadača Švicarske: “Babo, babo, babo”.

Također, njegova kćerkica Inaya na tribinama je bila u dresu Švicarske, a na leđima je bio broj devet iznag kojeg piše babo.

Jasno je da je Seferović vezan dosta za Bosnu i Hercegovinu i rodni Sanski Most, te on i njegova supruga očito tako odgajaju svoju kćerkicu što je zaista odlično za vidjeti.

No, ostaje velika žal što Seferović nikada nije zaigrao u dresu bh. reprezentacije iako je bio na korak od toga prije nešto više od deset godina.

Seferović je tada boravio u Sarajevu na izboru za Idola nacije u organizaciji SportSport.ba, te je dobio prigodnu nagradu i obavio razgovore s čelnicima NSBiH, ali na kraju se odlučio da zaigra u dresu Švicarske s kojom je sinoć napravio veliku senzaciju.

Napadač reprezentacije Švicarske na rukama ima istetovirane ljiljane i jasno je koliko voli BiH.

Pogledajte OBJAVU:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amina Seferovic? (@aminaa)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh