Fudbal

Bale napustio intervju nakon utakmice s Danskom

Fudbalska reprezentacija Velsa okončala je takmičenje na Evropskom prvenstvu pošto je u osmini finala teško poražena od Danske rezultatom 4:0. Poraz, ali i loša utakmica njega i njegovih saigrača razljutila je Garetha Balea.

Moglo se vidjeti koliko je ljut bio najbolji fudbaler Velsa kada je prigovarao sudiji, a sve je kulminiralo nakon susreta. Prilikom intervjua novinar ga je htio pitati da li mu je ovo bila posljednja utakmica za reprezentaciju, Bale se u pola pitanja, čim je shvatio o čemu se radi, samo okrenuo i napustio intervju bez ijedne riječi.

Podsjećamo, posljednjih mjeseci se mnogo nagađa o njegovoj budućnosti. Čak se pojavila informacija u španskim medijima kako Velšanin želi odigrati Evropsko prvenstvo, a onda se po završetku nastupa na istom penzionisati i posvetiti golferskoj karijeri.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh