Fudbal

Prva utakmica EURO 2020: Poznati sastavi Italije i Turske

Večeras počinje Evropsko fudbalsko prvenstvo, a poznata su imena igrača koji će istrčati na teren Olimpijskog stadiona u Rimu

Susretom Italije i Turske na Olimpijskom stadionu u Rimu večeras počinje Evropsko fudbalsko prvenstvo, a poznata su imena igrača koji će večeras istrčati na teren, javlja Anadolu AGency (AA).

Pravdu na prvoj utakmici EURO 2020 dijelit će sudačka trojka iz Holandije: Danny Makkelie, Hessel Steegstra i Jan de Vries.

Trener Senol Gunes na prvu utakmicu odlučio je izvesti sljedeće igrače: Cakir, Celik, Soyuncu, Demiral, Meras, Yokuslu, Tufan, Karaman, Calhanoglu, Yazici, Yilmaz.

Povjerenje italijanskog selektora Roberta Mancinija su dobili: Donnarumma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Jorginho, Locatelli, Barella, Berardi, Insigne, Immobile.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh