Fudbal

Petev naknadno pozvao Nukića i Danilovića

Ivaylo Petev, selektor fudbalske “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine naknadno je pozvao dva igrača za prijateljske susrete s Crnom Gorom i Danskom

Ivaylo Petev, selektor fudbalske “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine, naknadno je pozvao dva igrača za prijateljske susrete s Crnom Gorom i Danskom.

Pozive je uputio Vladanu Daniloviću, članu portugalskog CD Nacionala, i kapitenu FK Tuzla City Ajdinu Nukiću.

Danilović je do sada dva puta nastupio za državni tim BiH u novembru prošle godine u utakmicama UEFA Lige nacija protiv Nizozemske i Italije, dok je za Nukića ovo prvi poziv u seniorsku selekciju.

Petev je naknadne pozive uputio nakon što su dolazak na okupljanje otkazali Sead Kolašinac, Gojko Cimirot te Miroslav Stevanović zbog povreda.

Prijateljska utakmica Bosna i Hercegovina – Crna Gora igra se 2. juna na stadionu “Grbavica” u Sarajevu od 18 sati. Četiri dana kasnije u istom terminu na stadionu “Brondby” u Kopenhagenu BiH će imati test meč s Danskom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh