Fudbal

Spektakl u Mostaru: Pogledajte vatromet za titulu Starog grada

Ovo je izgledalo fantastično.

Vatromet za titulu Starog grada - Hercegovina.info

Nakon što su u finalnoj seriji doigravanja za prvaka BiH svladali Salines i vratili naslov prvaka u Mostar, igrači Starog Grada večeras su u finalu Kupa pobijedili Zrinjski te tako postali osvajači dvostruke krune za sezonu 2020./2021, prenosi Hercegovina.info.

Pokazali su igrači Ivana Božovića apsolutno dominaciju i zasluženo slave obje titule. Večerašnja proslava iz dvorane na Bijelom Brijegu preselila se na Stari most.

U mini programu proslave duple krune, a koja je upriličena na Starom mostu sudjelovali su članovi Kluba skakača ‘Mostari‘ koji su izveli dva skoka te članice Plesnog studija ‘Mo Stars‘. Nakon dva izvedena skoka u Neretvu, te bakljade u čast kluba priređen veličanstveni vatromet. Most je cijelo vrijeme svijetlio u klupskim bojama. Nakon svega proslava je nastavljena u ‘Bijelom baru‘.

Lijepa sportska noć u Mostaru.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh