Fudbal

Ronaldo je u karijeri postigao mnogo golova, ali ovaj protiv Porta u četvrtini finala Lige prvaka je vjerovatno najbolji

Portugalac na današnji dan prije 12 godina postigao spektakularan pogodak.

Cristiano Ronaldo - Sport.ba

Na današnji dan 2009. godine portugalski superstar Cristiano Ronaldo postigao je vjerovatno najljepši pogodak u svojoj blistavoj karijeri.

Revanš susret četvrtine finala Lige prvaka protiv Porta, je obilježio spektakularan gol Portugalca iz šeste minute susreta sa gotovo 40 metara. Crveni đavoli su tako ostvarili veliki trijumf sa kojim su se plasirali u polufinale sa ukupnih 3:2 gdje ih je čekao Arsenal. Savladali su Đavoli i Topnike sa ukupnih 4:1 i plasirali se u finale gdje je bolja bila Barcelona rezultatom 2:0, prenosi “Sport1“.

Majstoriju Ronalda pogledajte u videoprilogu ispod teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh