Fudbal

Red Army spektakularnim vatrometom obilježio 40 godina postojanja

Daleke 1981. godine, 1. aprila, mostarski Velež dobio je svoju vatrenu navijačku skupinu pod nazivom Red Army i iz godine u godinu armija navijača kojima je crvena boja u srcu, bodrila je Rođene s tribina.

vatomet - Screenshot

Red Army je uvijek bio više od navijačke grupe. Nije bilo utakmice u kojoj nisu bodrili svoje Rođene, a u bivšoj Jugoslaviji ova grupa je važila za jednu od najorganizovanijih.

Tako je i danas. Crvena armija u svakoj utakmici pruža bezrezervnu podršku igračima Veleža i često su njihovi 12-ti girač na terenu, posebno na domaćim utakmicama , gdje protivnike s tribina uvijek čeka ppravi pakao.

Večeras je Red Army vatrometom obilježio svoj četrdeseti rođendan. prenosi” mostarski


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh