Fudbal

Stefan Mitrović: Ronaldo ima svoje viđenje situacije, ali lopta nije ušla

Srbijanski defanzivac Stefan Mitrović prokomentarisao je spornu situaciju iz sudijske nadokande na meču protiv Portugala (2:2), kada gostima nije priznat čist pogodak zbog čega su itekako bili bijesni.

U 93. minuti golman Dmitrović je potpuno promašio let lopte i tako ostavio nebranjenu mrežu, a Ronaldo je to iskoristio i majstorski uputio udarac u gol. Ipak, loptu je iz gola izvadio Stefan Mitrović, da bi potom još jedan udarac izblokirao.
Iako je lopta evidentno prešla gol-liiju, arbitiri se nisu oglasili, a revoltirani Ronaldo je, bacivši kapitensku traku, napustio teren prije samog kraja utakmice, čime je dodatno iskazao svoje nezadovoljstvo.

“Ronaldo ima svoje viđenje situacije, može da bude ljut, ja mislim da lopta nije ušla. Mi smo na kraju sretni rezultatom, izvukli smo bod na kraju. Nismo prezadovoljni, išli smo na pobjedu”, rekao je Mitrović.

Srbija već u utorak igra treći kvalifikacioni susret kada će gostovati Azerbejdžanu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh