Fudbal

Nekadašnji fudbaler Liverpoola doživio srčani udar u 37. godini života

Vijest objavila njegova supruga.

Mark Gonzalez -

Nekadašnji krilni napadač Liverpoola, Mark Gonzalez, doživio je srčani udar u 37. godini života, objavila je njegova supruga, Maura Rivera.

Ona je navela kako je prethodnih nekoliko dana u šoku, te da se nada kako će sve biti u najboljem redu i da će joj se Mark vratiti i da će zauvijek biti sa njom.

Mark Gonzalez je za Liverpool potpisao 2005. godine, ali nije mogao da dobije radnu dozvolu, tako da je u zimu 2006. godine otišao u Real Sociedad na pozajmicu do ljeta. Potom se vratio na Anfield i odigrao sezonu 2006/07, nakon čega je otišao u Betis.

U karijeri je igrao još za Universidad Catolica, Albacete, CSKA Moskvu, a potom se vratio u Južnu Ameriku gdje je nosio dres Universidad Catolica ponovo, brazilskog Sport Recifea, Colo Coloa, te na kraju Magellanesa, gdje je završio karijeru, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh