Fudbal

Demirović zabio novi gol u Bundesligi i s Freiburgom srušio Bayer

Fudbaleri Freiburga stigli su do velike pobjede na teškom gostovanju Bayeru u Leverkuzenu, uz odličan nastup Ermedina Demirovića, a završeno je rezultatom 2:1.

Bayer - Agencije

U prvom poluvremenu nije bilo golova, iako jeste uzbuđenja, a bosanskohercegovački napadač zaradio je žuti karton. Ipak, u nastavku se sve promijenilo.

Igrao se 50. minut kada je po desnoj strani prošao Lucas Holer, uputio povratnu loptu, a sjajno je reagovao Ermedin Demirović i postigao gol za vodstvo svog tima.

Deset minuta kasnije, novi ‘hladan tuš’ za Apotekare. Ovoga puta Holer je strijelac, pogodio je na asistenciju Vincenza Grifa, piše “SCsport“.

Do kraja utakmice Leon Bailey je uspio samo smanjiti rezultat na 1:2, tako da je Freiburg ostvario veliku pobjedu kojom se približio mjestima koja vode u Evropu. Video gola bh. fudbalera pogledajte OVDJE!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh