Fudbal

Ibrahimovića vrijeđali u Beogradu, dobacivali mu da je “smrdljivi balija”

Zlatan Ibrahimović, švedski napadač porijeklom iz BiH, doživio je večeras neprijatnost u Beogradu tokom utakmice između Crvene zvezde i Milana (2:2) budući da su mu bile upućene gnusne uvrede dok je sjedio na klupi za rezervne igrače.

Zlatan Ibrahimović - screenshot

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi kako Ibrahimović sjedi na tribinama stadiona Marakana u društvu saigrača iz Milana, a u pozadini se čuju glasovi nepoznatih muškaraca koji su mu dobacivali.

Uz arsenal psovki, jedan od neodgovornih pojedinaca je Zlatana nazvao i “smrdljivim balijom”.

Međutim, Ibrahimović nije uopšte reagovao na dobacivanja te je nastavio gledati utakmicu kao da se ništa nije dogodilo.

Podsjetimo, nogometaši Crvene zvezde su remizirali s Milanom rezultatom 2:2 u prvom susretu šesnaestine finala Evropske lige.

U veoma otvorenom susretu vidjeli smo mnoštvo prilika na obje strane, a na kraju nije bilo pobjednika. U redovima italijanske ekipe svih 90 minuta odigrao je bh. reprezentativac Rade Krunić.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh