Fudbal

Vlada Njemačke odlučila: Liverpoolu zabranjen dolazak na revanš meč Lige prvaka

Vlada Njemačke donijela je zvaničnu odluku kojom se ekipi Liverpoola neće dozvoliti putovanje u ovu zemlju na duel osmine finala Lige prvaka.

Liverpool - SCsport.ba

Liverpool će odigrati dvomeč sa RB Leipzigom, a gdje će se uzvratni susret igrati, to još uvijek niko ne zna. Naime, Vlada Njemačke donijela je odluku da se ne dozvoli putovanje iz Engleske u ovu zemlju, zbog mjera u cilju borbe protiv korona virusa.

Zabranjeni su dolasci bar do 17. februara, a meč je na programu dan ranije. Za engleski klub definitivno neće biti napravljen izuzetak, objavljeno je u četvrtak.

To znači da će se meč, najvjerovatnije, igrati u Engleskoj. Pojedini mediji prenose da bi se duel mogao igrati u Liverpulu ili Londonu, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh