Fudbal

Duško Tošić se oglasio: Ovo je istina o vezi sa Anom Jovanović – Objavio sliku da svi vide

Mediji u Srbiji već danima pišu kako je Duško Tošić u vezi sa blogericom Anom Jovanović.

Duško Tošić - Twitter

Iako se Ana oglasila na Instagramu i sve demantovala, ipak su u javnosti nastavile da se objavljuju pojedinosti njihove navodne veze.

Međutim, čini se da je Duško Tošić odlučio da stane u kraj tim navodima i da javno pokaže kako se između njega i Ane ništa ne događa.

Objava Duška Tošića – Screenshot / Instagram

On je prije 10 minuta na svom Instagram profilu objavio sliku i pokazao kako je podnio tužbu protiv svih medija koji su plasirali lažne informacije, te pokazao da je u njegovom braku sve u najboljem mogućem redu.

Pjevačica Jelena Karleuša uživa na Kopaoniku sa kćerkom Atinom, a slike objavljuje i na Instagramu.

Jelena Karleuša – Instagram

Jelena je u nedavnom intervjuu otkrila kako je kćerka Atina njena kopija, a djevojčica slikama na Instagramu to i dokazuje.

Ona se već upustila u manekenske vode, a mama joj dijeli savjete o fotografisanju.

Pogledajte kako uživaju na Kopaoniku:

Iako ima svega 12 godina ova prelijepa djevojčica na Instagramu i TikToku već ima oko 125.000 pratilaca, a brojne modne kuće koje se bave garderobom za djevojčice i tinejdžerke žele da ih upravo ona reklamira, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh