Fudbal

Grk koji je postigao gol protiv Sarajeva u Evropskoj ligi: Velež pregovara sa Moraitisom

Pitanje je dana realizacija transfera Fejsala Mulića u južnokorejski Seongnam, od kojeg bi Fudbalski klub Velež trebao inkasirati više nego pristojnu svotu.

Panagiotis Moraitis - SCsport.ba

Korpulentni Novopazarac prvo će otići na polugodišnju posudbu u Aziju, a zatim će Korejanci, prema dogovoru sa Rođenima, otkupiti njegov ugovor.

No, u Veležu ništa ne prepuštaju slučaju te su se već bacili u potragu za novim napadačem. Prvi izbor trenutno je Panagiotis Moraitis, s kojim je rukovodstvo mostarskog kluba, kako saznaje “SCsport“, već stupilo u pregovore.

Riječ je o grčkom internacionalcu (23) koji se nedavno rastao sa podgoričkom Budućnosti. Podsjećamo, Moraitis je ove sezone postigao pogodak protiv Sarajeva na Bilinom polju, u susretu trećeg pretkola Evropske lige (2:1).

Prije dolaska u redove crnogorskog šampiona, početkom prošle godine, igrao je za Panachaiki u svojoj domovini.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh