Fudbal

Desetkovani Milan dobio veliko pojačanje: Ibrahimović konkuriše nakon 11 propuštenih duela

Najveća zvijezda Milana, Zlatan Ibrahimović, konačno se nakon nešto duže pauze vraća u konkurenciju za nastup u dresu Rossonera.

Zlatan Ibrahimović - Twitter

Ibrahimović je posljednji meč odigrao još u novembru, kada je svom timu donio pobjedu na gostovanju kod Napolija rezultatom 3:1. Tu je Ibra postigao dva gola, ali se i povrijedio, prenosi “SCsport“.

Nakon 11 mečeva u kojim nije mogao pomoći svom timu, Ibrahimović je konačno u konkurenciji za večerašnji okršaj sa Torinom i ne treba ni navoditi o kakvom se pojačanju radi za lidere na tabeli Serije A.

Ipak, Milan ima još uvijek mnogo problema sa povredama. Tako večeras u konkurenciji neće biti Hakana Calhanoglua, Ismaela Bennacera, Radeta Krunića, Ante Rebića, Alexisa Saelemaekersa i Mattea Gabbije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh