Fudbal

Paul Pogba saopštio Unitedu da ne želi produžiti ugovor, ima samo jednu opciju za nastavak karijere?

Prema pisanju inostranih medija, Paul Pogba je zvanično saopštio svoju odluku čelnicima Paris Saint-Germaina.

Paul Pogba - SCsport.ba

Navodno, Francuz je odlučio da neće produžiti ugovor sa Crvenim đavolima, koji sada moraju prodati Pogbu, kako ne bi rizikovali da ga izgube za 18 mjeseci besplatno.

Tim sa Old Trafforda tra 50 miliona eura na ljeto, a realno u uslovima krize uzrokovane pandemijom korona virusa bit će veoma teško prodati Francuza.

Rijetki klubovi mogu priuštiti Pogbu. Jedan od njih je Paris Saint-Germain, ali fudbaler ne želi u rodni grad. Real Madrid je daleko. Zinedine Zidane ga želi, ali prioriteti predsjednika Florentina Pereza su drugačiji.

Ostaje samo Juventus, kojem je navodno je United tražio Paula Dybalu, što je odbijeno. Zatim, tražili su Cristiana Ronalda, o čemu nisu željeli ni pregovarati, a i Portugalac nema namjeru da se vraća u Englesku. Ostaje da se vidi da li će do ljeta uspjeti postići dogovor, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh