Fudbal

La Liga / Suarez donio pobjedu Atletico Madridu protiv Getafea

U terminu od 19:15 odigrane su dvije utakmice španske LaLige, a Atletico Madrid je golom Luisa Suareza pobijedio Getafe (1:0), dok je Celta Vigo bila bolja od Husece (2:1).

La Liga - Twitter

Luis Suarez je u 20. minuti pogodio za Jorgandžije. Time je izjednačio rekord Radamela Falccaa kada su u pitanju najbolji startovi napadača u Atleticu što se tiče prvenstvenih utakmica. Obojica su u prvih 11 utakmica postigli osam pogodaka.

U drugom poluvremenu Getafe je više prijetio, međutim nije uspio doći do izjednačujućeg pogotka, a ništa konkretno nije napravio ni Atletico, tako da je završeno 1:0.

Celta Vigo je u drugom susretu pobijedila Huescu (2:1). Nolito je u 33. minuti doveo domaće u prednosti, a Aspas je povisio na 2:0 u 61. minuti. Konačan rezultat postavio je Seoane u 84. minuti utakmice, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh