Fudbal

Feđa Dudić produžio ugovor sa FK Velež

Ostaje u Mostaru.

Feđa Dudić - Sport1

Feđa Dudić je produžio ugovor sa FK Velež, potvrđeno je to na stranici mostarskog kluba, a u pripremi je i video intervju gdje će navijači Rođenih čuti prve utiske šefa stručnog štaba.

Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje kluba da je dogovoren nastavak saradnje između šefa stručnog štaba, Feđe Dudića, i FK Velež Mostar. Ugovor je produžen do 06/2023. godine.

Feđa Dudić je preuzeo Rođene 05. avgusta 2019. godine, pred utakmicu četvrotg kola Premijer lige BiH u sezoni 2019/20, a debitovao je na Tušnju protiv Slobode, utakmica koja je završila rezultatom 0:0.

Ukupno je do sada vodio Rođene u 38 utakmica, kada su prvenstvene utakmice u pitanju, te je ostvario učinak od 18 pobjeda, 11 remija i 9 poraza.

U pripremi je video prilog Velež TV-a, gdje ćete moći poslušati prve utiske Feđe Dudića, navodi se na zvaničnoj stranici Veleža, prenosi “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh