Fudbal

Gdje je svjetski jet set, tu su i Hajrovići: Gdje odmaraju?

Supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića, 30-godišnja Lejla Hajrović, na Instagram storyjima podijelila je s fanovima kako trenutno uživaju u St. Moritzu, luksuznom ski resortu u švicarskim Alpama.

Lejla i Izet Hajrović - Instagram

Sudeći po fotografijama, odsjeli su u kultnom Badrutt Palace hotelu, luksuznom i legendarnom okupljalištu svjetskog jet seta, piše Story.

Od svog otvaranja 1896. godine hotel je bio okupljalište kraljevskih porodica i do danas je ostao poznat po svom stilu, kuhinji i ekskluzivnim buticima. Hajrović se, osim snimkom ispred hotela, pohvalila i jutarnjim pogledom na bijele vrhove planina i konje koji uživaju na snijegu.

Podsjetimo, Lejla i Izet u braku su od 2014. godine, a lani su se preselili u Zagreb, kada je Izet prešao iz Werdera u zagrebački Dinamo.

Na društvenim mrežama često dijele fotografije iz svoje svakodnevice te s brojnih putovanja po cijelom svijetu. Osim toga, popularni su po svom prepoznatljivom stilu oblačenja, a oboje vole nositi markiranu odjeću i priuštiti si komade koji im se svide.

Leyla podijela fotografije na Instagramu – Screenshot

Leyla podijela fotografije na Instagramu – Screenshot

Leyla podijela fotografije na Instagramu – Screenshot

Leyla podijela fotografije na Instagramu – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh