Fudbal

Ekstremisti brutalno napali zvijezdu Liverpoola: Fotografija Mohameda Salaha koja je u Egiptu dočekana “na nož”

U centru pažnje našao se igrač Liverpoola Mohamed Salah, čije su fotografije koje je objavio na Twitteru, dočekane “na nož” u Egiptu.

Mohamed Salah - Liverpool FC

Mnoge poznate ličnosti odlučile su da čestitaju Božić svojim prijateljima, ali i svima onima koji obilježavaju ovaj praznik, prenosi “Slobodna-Bosna“.

U centru pažnje našao se igrač Liverpoola Mohamed Salah, čije su fotografije koje je objavio na Twitteru, dočekane “na nož” u Egiptu.

Poznato je, naime, da je Salah islamske vjeroispovijesti i da mu vjera mnogo znači u životu te su zbog toga muslimani u Egiptu, ali i u ostatku svijeta, iznenađeni fotografijama koje je objavio.

On je sa svojom suprugom i kćerkama odlučio da ukrasi dom jelkom te su imali posebnu odjeću u duhu novogodišnjih praznika. Čudno je što su Egipćani tako burno reagovali na fotografije koje nose zaista lijepu poruku te je na taj način pokazao poštovanje prema zemlji u kojoj trenutno živi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh