Fudbal

Klopp o Salahu: “Meni je najbitnije da je on u dobrom raspoloženju, nema tu šta da se kaže”

Evropski mediji posljednjih dana dosta govore o odlasku Mohameda Salaha iz Liverpoola, a za Egipćanina su zainteresovani španski giganti Real i Barcelona.

Jurgen Klopp - SCsport.ba

O tome je danas govorio i trener Liverpoola Jurgen Klopp, koji je kazao da je za njega najvažnije da se Salah trenutno osjeća jako dobro i da je u sjajnom raspoloženju.

Nikada sa novinarima ne razgovaram o ugovorima igrača, zašto bih počeo sada? Mo je u dobrom raspoloženju, u veoma dobroj formi i to je za mene najvažnija stvar. Da ste mogli danas da budete sa nama na treningu, vidjeli biste da se mnogo smijao i da je uživao tako da je i to u redu. Sve ostalo je vama zanimljivo da pišete, ali tu nema šta da se kaže“, rekao je Klopp.

Podsjećamo, prije nekoliko dana je Salah izjavio da bi svakako razmislio o ponudi Reala ili Barcelone ukoliko one dođu na njegovu adresu, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh