Fudbal

Premijer liga BiH / Željezničar trenira na vještačkoj podlozi spremajući se za Krupu

Plavi sutra putuju u Banjaluku.

Željezničar trenira na vještačkoj podlozi - Sport1.oslobodjenje.ba

Fudbaleri Željezničara protekla tri dana treniraju na plastičnom terenu u Centru Safet Zajko u Halilovićima kako bi se na što bolji način adaptirali za subotnju utakmicu protiv Krupe koja će se igrati na terenu s plastičnom podlogom, prenosi “Sport1“.

U vikendu koji nam slijedi na rasporedu je posljednje kolo m:tel Premijer lige BiH za ovu godinu, a Željezničar će gostovati u Krupi na Vrbasu. Plavi su tri dana trenirali na plastičnoj podlozi, sličnoj onoj koja ih očekuje u subotu na stadionu Krupe. Ekipa će sutra otputovati u Banjaluku gdje će boraviti do subotnje utakmice. Sutrašnji trening će fudbaleri Amara Osima obaviti na stadionu Krupe.

Utakmica između Krupe i Željezničara igra se u subotu od 13 sati uz direktan prenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV. Glavni sudija na meču je Frano Jelić, a pomoćnici su Mirza Demir i Amer Macić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh