Fudbal

Na pragu odlaska s Emiratesa: Sead Kolašinac napušta Arsenal u trampi s Jamajčaninom?

Arsenal je jedan od klubova koji u posljednje vrijeme prati fudbalera Bayer Leverkusena Leona Baileyja, a u potencijalni transfer mogao bi biti umiješan i reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac.

Sead Kolašinac - Twitter

Baileyjeva forma nije prošla neopaženo, a inostrani mediji pišu da su Topnici spremni poslati 36 miliona eura za 23-godišnjeg krilnog fudbalera Apotekara.

Leverkusen je u prošlom prelanom roku želio dovesti Kolašinca, no na kraju je sve propalo. Navodi se da bi bh. defanzivac mogao biti uključen u sve, te da u trampi ova dva kluba postane stanovnik BayArene.

Ipak, upitno je da li Leverkusen još uvijek ima interes za Kolašinca, dok sa druge strane i Jamajčanin je na meti mnogih drugih klubova poput Tottenhama, Evertona, Manchester Uniteda, PSG-a, Intera…

Velike su šanse svakako da Kolašinac napusti Emirates u narednom periodu, jer mu ugovor sa Topnicima ističe na kraju naredne sezone, a u ovoj upisao je samo osam nastupa, od čega je jedan u Premier ligi, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh