Fudbal

Kandidat za predsjednika Barcelone: “Messi će ostati ako pobijedim”

Kandidat za predsjednika Barcelone Jordi Farre poručio je kako će Lionel Messi ostati u klubu ako on i njegov tim pobijede na izborima.

Lionel Messi - Scsport.ba

“Messi će produžiti ako pobijedim. Čak ću reći da će produžiti 25. januara, dan nakon izbora. Messi želi ostati u Barceloni. To je ono što znam. Njegova porodica želi ostati i radit ćemo za to”, rekao je Farre u razgovoru za Onda Cero, prenose “Vijesti“.

Podsjetimo, Messi je prošlog ljeta zatražio odlazak iz Barcelone zbog nezadovoljstva rezultatima i općenitim vođenjem kluba, ali njegov odlazak je blokirao tadašnji predsjednik Josep Bartomeu klauzulom u ugovoru.

Ipak, Messiju ugovor istječe sljedeće ljeto, što znači da Argentinac već na zimu može pregovarati s kim želi i otići u neki drugi klub besplatno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh