Fudbal

NK Čelik: Klub je poslije dugo vremena platio poreze i doprinose svojim uposlenicima

NK Čelik je objavio saopštenje za javnost u kojem je istakao da korak po korak klub se stabilizuje, a istaknuto je da su nakon dugo vremena plaćeni porezi i doprinosi uposlenicima.

NK Čelik - SCsport.ba

Istaknuto je da su Zeničani bili suočeni sa brojnim problemima, te da su transparentno poslovanje i ažurno ispunjavanje obaveza za ovaj klub ranije bili nepoznanica.

Zajedno sa članovima kluba, odlučili smo krenuti sa dna, iz najniže lige, kako bismo za sva vremena presjekli sve ono što je loše i što je godinama predstavljalo veliki teret za klub, te krenuli putem ozdravljenja“, stoji u saopštenju Čelika, te se dodaje:

Da smo zaista na dobrom putu i da se trud i rad uvijek isplati, dokaz je i činjenica da je Nogometni klub Čelik, poslije dugo vremena, platio poreze i doprinose svojim uposlenicima. Rukovodstvo kluba ulaže maksimalne napore kako bi Čelik vratio na puteve stare slave, u sami vrh bh nogometa“.

Navodi se da je transparentno poslovanje jedan od ciljeva aktualnog Upravnog odbora, a da će ažurno ispunjavanje poslovnih obaveza postati rutina koju će zenički klub u budućnosti redovno izmirivati, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh