Fudbal

Severinin muž trguje u Milanu, posao vrijedan milione

Fudbalski menadžer Igor Kojić, inače muž pjevačice Severine izjavio je za italijanske medije kako Milan pokušava dovesti mladog talenta Crvene zvezde, Andriju Radulovića. Osamnaestogodišnji krilni igrač iz Crne Gore navodno se nalazi na popisu Milanovih želja, a među prvima ga je primijetio Zvonimir Boban.

– Radulović je jedan od najvećih talenata u Evropi. Najbolje igra na poziciji krila ili desetke. Još uvijek je mlad, ali kad bih ga morao s nekim uporediti, to bi bio Dejan Savićević. Svi ljubitelji fudbala u Italiji znaju kakav je igrač bio Savićević. Takav igrač može postati i Andrija jednog dana. Dolaze iz iste zemlje i istog kluba i bila bi fenomenalna slučajnost da imaju iste karijere, rekao je Kojić za “Interlive.it“.

Menadžer mladog fudbalera je najavio da će se čekati polusezona kako bi bila donesena odluka o transferu, a nema sumnje da će to biti milionski posao.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh