Fudbal

Pep Guardiola dogovorio produživanje ugovora sa Cityjem, sprema se plan za spektakularno pojačanje

“Daily Mail” ekskluzivno donosi informaciju da je Pep Guardiola postigao dogovor sa Manchester Cityjem u vezi produživanja ugovora.

Pep Guardiola - Nezavisne.com

Guardioli je ostalo bilo samo sedam mjeseci ugovora sa Građanima, a sada je ovim prekinuo špekulacije da od naredne sezone neće sjediti na klupi tima sa Etihada.

Navodi se da je City jeočajnički želio da 49-godišnjak nastavi voditi ekipu i pružio mu je potrebno vrijeme da donese odluku zajedno sa svojom porodicom.

Produživanje ugovora sugerira na to da će Građani obnoviti svoj interes za Lionela Messija, koji je tokom ljetnog prelaznog roka bio izuzetno nezadovoljan u katalonskom klubu.

Ističe se da City priprema plan da krene po Argentinca već u januaru. Messi će u novoj godini imati još samo šest mjeseci ugovora sa Barcelonom i bit će slobodan da pregovara sa novim klubovima, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh